Vrijeme posjeta

Pon-Ned 08:00-19:00

O nama
Dom za starija lica "Zenit"

Dom za starija lica „Zenit“ ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.
• Stručni medicinski tim 00h-24h
• Prijatno i ljubazno osoblje
• Udoban i prijatan smještaj
• Adekvatna ishrana
• Higijena na visokom nivou
• Zabavno rekreativni program
• Obezbjeđen transport korisnika do svih zdravstvenih ustanova

Dom za starija lica „Zenit“ je građen za smještaj i njegu starih lica u Modriči reprezentativnog smještaja. Dom se nalazi u mirnom dijelu grada.
Kapacitet doma prostire se na 30 ari placa uz veliko dvorište i prelijepu baštu za druženje, šetnju i rekreaciju, prilagođen je i za nepokretne ili polupokretne osobe. Sam objekat posjeduje 1200 m2.
Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše ljekar, medicinsko osoblje i socijalni radnik koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom cjelokupnog boravka klijenta u domu.Dom za starija lica „Zenit“ ima 2 etaže sa ukupnim smještajnim kapacitetom za 65 korisnika. Sve etaže povezane su luksuznim hidrauličnim liftom za 6 osoba.
Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni, sa kablovskom televizijom i SOS tasterom za poziv sestre/njegovateljice. Dom je potpuno prilagođen pokretnim kao i nepokretnim osobama. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe kao i apartmani. Kupatila su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama.
U okviru doma su dvije terase i lijepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Stručni medicinski tim 00h-24h

Udoban i prijatan smještaj

Higijena na visokom nivou

Zabavno rekreativni program

Copyright©-2018. All Rights Reserved. Designed by QWERTY