Vrijeme posjeta

Pon-Ned 08:00-19:00

Zdravlje, komfor i zadovoljstvo

O korisnicima doma za starija lica „Zenit“ brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, ljekari opšte prakse, medicinske sestre, njegovateljice i ostalo osoblje kojima je jedini cilj zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata 24 sata dnevno.

Čistoća

Njega starih lica i lična higijena predstavljaju segment kojima se posvećuje posebna pažnja u domu za starija lica „Zenit“. Svakodnevno se obavlja dezinfekcija podova u sobama, kao i pranje ličnog rublja, peškira, posteljine, garderobe u vešernici našeg doma. Trudimo se da prostor u kome borave naši koriscni uvijek bude uredan i čist, a atmosfera prijatna i porodična.

Ishrana

Pored stručnog osoblja koje je zaduženo za svakodnevno čuvanje i njegu starijih lica, dom „Zenit“ ima i svoj tim stručnjaka koji je zadužen za ishranu korisnika doma. Ishrana je pod stalnim nadzorom i kontrolom stručnog lica, nutricioniste. Obroci su pravilno raspoređeni. Osoblje vodi računa da se obroci uzimaju na vrijeme. U našem domu obroci se mogu služiti u trpezariji koja je prostrana i sa puno dnevne svjetlosti što je i neka svakodnevna praksa, ali uvek postoji mogućnost da se obrok služi i u sobi, ako je to neophodno.

Medicinske usluge

Medicinske usluge u našem domu za stare vodi i kontroliše ljekar opšte prakse, a koje obuhvataju mjerenje krvnog pritiska, šećera, tjelesne temperature, EKG, pružanje medikamentne terapije (unosa lijekova), davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, plasiranje katetera itd.

Copyright©-2018. All Rights Reserved. Designed by QWERTY